LUX Solis Étel Melegentartás
Az étel melegen tartás az élelmiszer-szolgáltatás egyik kulcsfontosságú eleme, amely biztosítja, hogy az ételek a tálalás pillanatáig megőrizzék optimális hőmérsékletüket és ízvilágukat. A modern vendéglátásban számos eszköz áll rendelkezésre ennek eléréséhez, amelyek közé tartoznak többek között a különféle chafingek és melegentartó kocsik. Az elektromos chafing lehetővé teszi a főételek és köretek hosszabb ideig történő melegen tartását, miközben energiahatékony módon működik.
A leves chafingek kifejezetten folyékony ételek, levesek és szószok számára készültek, biztosítva azok folyamatos hőntartását. A melegentartó kocsik széles körű alkalmazási lehetőségeket kínálnak, hiszen könnyedén mozgathatók, így ideálisak szállodai reggeliztetésnél, büfékben és nagyszabású rendezvényeken is. Rozsdamentes acélból készülnek, ellenállnak a mindennapi igénybevételnek, és egyszerűen tisztíthatók, ezzel biztosítva a higiénikus felhasználást.